TEMPAHAN CENTERPIECE!

Masa buat wedding preparation dulu, saya sangat teruja nak wat all this things dengan tangan sendiri.hehe. Semangat la katakan. Centerpiece atau hiasan di tengah-tengah adalah benda baru (benda baru ke??.Yela, dulu kan xde.). Slalo je kita tgk kat wedding orang yang kalau kat meja bulat tengah2 dia mesti ade tempat basuh tangan and air mineral.Ehm, why not kita ubah sket. Biasalah, wedding trend skang mmg suka pakai fresh flower.For those yang mampu, ape salahnya rite?but those yang xmampu, saya juga ade SERVICE yang baik untuk anda B2B sekalian.hehehe.

Did you see picture yang kat atas tuh?that’s my centerpiece yang saya buat sendiri and now saya nak kongsikan dengan B2B sekalian. You all nak I buatkan pun xde masalah but like I said before, pricenye sangat AFFORDABLE!. Yang penting just give me your selection colour AND yang paling penting, tempahan adalah 2 bulan sebelum wedding ye. Like now, orang suka pink + purple. So, I can do pink + purple. Harganya? U can comment here for the price or just sms me:012-3881284 (eja) or email: farizahzin@yahoo.com

Centerpiece!

Centerpiece!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: