wedding dress part 1

yes,before this i already post an entry about misi mencari designer..mmg dok sibuk cari designer time tuh.last2, my mother cakap just hantar kat our normal tailor.which is auntie lai wah.auntie ni mmg da exist kat KUALA KUBU BHARU since saya kecik lagi eh.so, u all bayangkanla.hahahaha.

anyway, first time jumpe dia, just discuss about design and i bring my kain.so, dia paham ape yang saya nak. then, dia pun mula sketch my design.my nikah outfit will be like this.

dummy design

my nikah material

i discuss with her during eidulfitri aritu then alhamdullillah, last week da settle.not only my nikah outfit, but baju sambut tetamu pun da siap ( saya kan xde sanding2 ).

my tudung pulak sangat simple which i just wear tudung yang dok sibuk jual skang tuh. ala, yang pakai terus macam tudung indonesia tuh. then letak veil yang ade manik. it looks like veil but i think we call it shawl.hahahaha.yang tuh saya nak mintak tolong kak yati ( dia yang buat pelamin tuk sy ).

U WANNA SEE MY OUTFIT??? INSYA ALLAH SAYA POST IN PART TWO PULAK.HEHEHEHE.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: