Fitness First??

Salam Isnin semua!haiysh,its been 2 weeks xtulis anything in my blog.bak kate blog nazi,suka blog tapi malas nak tulis.(hahaha.nazi,pinjam jap ayat).anyway.arini nak cite pasal fitness first.yes!Memandangkan berat saya makin bertambah jadi saya amek solution for one year before my big day tuk shape up back my body to my ideal weight.hahahaha.my ideal weight is 58-60kg ok!!and now da naik..ait.xleyla gitau.hahahaha.rahsia.

Memandangkan budak bucuk saya pun da bising2 kate saya makin bam-bam so gi la Fitness First(FF) kat IOI mall.yes!da one month da pun and i da turun around 2kg.ok la kan????bukan pegi slalo pun.in 1 month pegi around 9x then turun 2kg.hehehehe.so in one year maybe bley turun dalam 15 kg kot.hahahaha(cite2 besar punye)!!

Okay, i’m going to tell u about FF nih.Per month saya bayar around rm215 and u noe,semua tu include dengan sauna yang mmg the best la kan.hehehehe.bar dia pun mmg best.u ol nak minum ape semua ade.and yang paling best FF nih da macam 2nd home.pas workout je bley lepak,ley baring3x.and yet la nih kalu buleh i will burn out my calory around 700cal per workout.hehehe.oh ye,saya harap sangatla budak bucuk sangat suka shape saya lepas nih.hahahaha.saya sayang dia!!

2 thoughts on “Fitness First??

  1. ad says:

    farizah…..dtg ioi tak roger aku pun..rumahku 5 minit jer…sampai hati…waaaaa nk pg gak…nk turun berat gak..smpt tak dlm masa 3 bulan:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: