hari yang buat2x busy!

oh.da berapa hari x tulis blog?gegegege.so sorry.saya agak busy.busy ke??ntah.xtau nak kate busy ke x.tapi minggu lepas saya sangat enjoy with my coursemate!yeah!.walaupun xsemua join but it was fun.our memory guys!walaupun penat tapi i like:-)gambar saya akan upload.tunggu!!..oh yeah.saya baru lepas bayar semua hutang2x saya.hahahaha.bil celcom,streamyx, and most important my study fee.uhuks.(tinggai seket duit saya).seb baik ade duit lebih untuk saving.but semalam saya baru beli hard disk baru!!!yeah.semalam lepas pegi sg gabai with my gile3 friends(leha,farah,tyra,rauf,beteng),ayong suh teman dia ngan sofea shopping dekat mines.and i was alamak,penat nih but bile lagi nak kuar sama.then kebetulan need to find my brother-in-law a new pci network card,saya pun kebetulan tgk harga hard disk(hdd xps saya da penuh ye rakan2).then go to thunder match and he said la nih seagate ade promotion 4 5oogb with rm299.i was like–>wow!!!dalam hati dok kira cukup ke x my belaje 4 dis month.kira-kira alek,ehm,cukup kot.so trus gamble beli.hahaha.

anyway,hari ni saya baru je pas balut semua hadiah untuk kawan-kawan saya yang tamatkan zaman bujang.oh god!ramai yang nak kawen da nih.hehehehe.i’m coming soon!.ye ye.hehehe.antara yang kawen dalam waktu terdekat nih:

  1. K.Ija ( Usu’s daughter) – 30 January 2009,Hulu Langat. done
  2. Noreswandy ( SKKKB schoolmate ) – 31 January 2009, Kuala Kubu Bharu. done
  3. Shima & Haza ( both r my friends kat PUO ) – 13 February 2009, Perak.
  4. Odah ( Pakcik Husin daughter ) – 12 nikah, 13 February 2009,Jln Kuching.
  5. Ijue ( PUO ) – 13 February 2009, cheras.
  6. Nurfatin Umaimah ( SRAKKB ) – 20 February 2009, Shah Alam
  7. Azrul ( Wajuna ) – 13 March kot.xsure.Klang.

Owh.sangat banyak.Rasenye ade lagi nih but they dont mention lagi.Xpelah.Rezeki kawan2 saya kawen awal.awal ke??hehehehe.ari ni jugak saya baru lepas balut semua hadiah untuk kawan3x saya.hahahaha.sorryla kalu pembalut sama.malas nak pk.saya amik ape yang ada je.

anyway,saya doakan semua kawan3x saya happy ok!saya happy kalau tengok u all happy.but marriage xbermakna u all boley lupakan kawan.for me kawan adalah segalanya but sekali kawan tuh tikam dari belakang,susah untuk saya percaya lagi.so,just appreaciate what u have dont waste it!

p/s: rindunya kat abah ngan emak.saya xpenah cakap depan2 tapi saya sayang abah n emak saya!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: