Terasa Nak Buat GIVEAWAY!!

yeah, mood sangat baek minggu ini sebab cik suami ade di rumah!!yeehaa…sangat heaven!!

so, tetibe terasa nak buat giveaway contest!!any idea x???

ada x idea-idea yang membina yang boleh cik-cik bride-to-be atau puan-puan ex bride-to-be bagi???

Pameran Pengantin 2012

Its back for 2012!!

For those yang duduk area KL ataupun Selangor or maybe mana-mana yang duduk jauh yang xkisah nak turun KL this weekend, jom grab this opportunity to survey and observed about your wedding things!!!!

Pameran Pengantin for 2012 bermula di Maju Junction dan Ampang Point on 6-8 Januari 2012.

So, apa tunggu lagi. Inilah masanya untuk you all survey what theme yang you all nak, which photographer yang menjadi pilihan hati, which wedding planner and so on..so, good luck to all b2b!!

Maju Junction

Ampang Point

TEMPAHAN CENTERPIECE!

Masa buat wedding preparation dulu, saya sangat teruja nak wat all this things dengan tangan sendiri.hehe. Semangat la katakan. Centerpiece atau hiasan di tengah-tengah adalah benda baru (benda baru ke??.Yela, dulu kan xde.). Slalo je kita tgk kat wedding orang yang kalau kat meja bulat tengah2 dia mesti ade tempat basuh tangan and air mineral.Ehm, why not kita ubah sket. Biasalah, wedding trend skang mmg suka pakai fresh flower.For those yang mampu, ape salahnya rite?but those yang xmampu, saya juga ade SERVICE yang baik untuk anda B2B sekalian.hehehe.

Did you see picture yang kat atas tuh?that’s my centerpiece yang saya buat sendiri and now saya nak kongsikan dengan B2B sekalian. You all nak I buatkan pun xde masalah but like I said before, pricenye sangat AFFORDABLE!. Yang penting just give me your selection colour AND yang paling penting, tempahan adalah 2 bulan sebelum wedding ye. Like now, orang suka pink + purple. So, I can do pink + purple. Harganya? U can comment here for the price or just sms me:012-3881284 (eja) or email: farizahzin@yahoo.com

Centerpiece!

Centerpiece!

BARANG-BARANG PERKAHWINAN UNTUK DISEWA!!**great deals!!**

HI B2B SEMUA!!Yeah, saya kembali dengan berita hangat!!.ahaks.well, sangat lama xupdate blog yang satu nih.Rezeki selepas kahwin mmg sangat2 alhamdullillah.Yelah, after kahwen terus dapat kerja, then now saya da pregnant!yes babe, saya da pregnant 18 weeks da..alhamdullillah.Gender baby pun, I don’t know.pergi check up ngan doctor, doctor cakap da tau gender but macam confused pulak..still early kot but saya terima dengan seadanya.hehehe.

So, how about B2B semua?amacam ngan wedding preparation korang?is this blog membantu or not?hahaha.i hope that kalau xhelping banyak pun at least you get some idea from this blog.

anyway, sangat nak tolong b2b semua. I nak sewakan barang-barang yang saya pernah guna during my wedding and yes, all this things sangat2 dalam good condition okeh. Dont worry ye and yet, price yang saya bagi pun sangat affordable.yes, I know that B2B bila da sampai saat-saat genting, memang banyak benda yang perlukan DUIT!!I’ve been there sayang!!.so, ini antara barang2 yang saya nak sewakan.

Bekas Hantaran Kerawang

Contoh Gubahan Yang boleh Dibuat

Dulang Hantaran

Tempat Cucuk Bunga Telur

*sila abaikan gambar-gambar makcikku* bunga pahar di belakang mereka.sangat gorgeous!

HARGA!

Bekas Kerawang Putih ( ada 15 set) : RM 7.00 1set

Dulang Hantaran ( ada 15 set) : RM 7.00 1set

Alas Dulang Hantaran: RM2.00 1set (ada silver, putih, ungu, kuning, merah)

PRICE DI ATAS INCLUDING DELIVERY CHARGE (kawasan yang terlibat:)

1. Batang Kali, Kuala Kubu Bharu, Ulu Yam ( Senang citer Hulu Selangor)

2. Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang

3. Salak Tinggi, Dengkil ( Senang citer Sepang)

If anda nak ambil sendiri, xda masalah and harga bleh runding lagi!(affordable kan..kan)


hubungi saya : 012-388 1284(eja) atau emailkan ke: farizahzin@yahoo.com

i’m BACK!!

you alls!

i’m back.this is for real.hahaha.its been a while mendiamkan diri.i will update a lot of my wedding story and of course some item yang boleh diRENT oleh all the b2b sekalian!.so,

WATCH OUT GUYS!!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: